EverQuest Item Icon not loading

We have already announced it 2017, that we will end the development and support of EQdkp Plus. As we are not able anymore to effort the required time to maintain EQdkp Plus, and we didn't received any help, we have decided to end the complete project EQdkp Plus. Therefore, there will be one last release of EQdkp Plus.

All relevant information are already transferred to GitHub. Additional scripts, documentation and the Source Code is available at our GitHub Repository. The project tools like board, wiki etc. will be removed in ca. 2-3 months.

We want to thank you for your journey with EQdkp Plus over all these years, and wish you a lot of successful raids.

The EQdkp Plus Team
  • I am unable to get item icons to work on a fresh installation of the latest version of EQDKP. It seems the link for the icon is in a local store (URL Indicates this) but I cannot seem to find the root folder where they are stored. How are these files retrieved and where are they stored in the EQDKP installations path?


  • GodMod

    Added the Label Not a Bug
  • I've just attempted to change the URL to 'https://everquest.allakhazam.com/pgfx/'. However, this setting is not updated when hitting 'save'.

  • The Icons are not saved locally. The Icons are directly fetched from the provider. The URL can be found at the Itemtooltip-Settings Tab at the general settings.

    Viele Grüße,
    GodMod


    Bitte sendet mir keine unaufgeforderten Support-PNs. | Please don't send me unwanted support-PMs.
    Du willst dich bei mir bedanken: | You want to thank me:

    amazon_wishlist.jpg paypal_logo.jpg

  • I've just attempted to change the URL to 'https://everquest.allakhazam.com/pgfx/'. However, this setting is not updated when hitting 'save'.

    For me, it is.

    Viele Grüße,
    GodMod


    Bitte sendet mir keine unaufgeforderten Support-PNs. | Please don't send me unwanted support-PMs.
    Du willst dich bei mir bedanken: | You want to thank me:

    amazon_wishlist.jpg paypal_logo.jpg

  • There might be something wrong with my installation then, as I am unable to update guild logo or update some settings pages. I've found other guild who dont have issues, it seems all their website run with http and not https. I can view theirs with the same browser with no issues. Some screen captures below, when inspecting the source in the browser, it seems only on my website its unable to find an icon in allakhazam and defaults to the builtin icon.


    Other Guilds page:



    Our Website:


  • The problem might be, that you cannot save your settings. Therefore the URL for Itemtooltip is not updated, and the icon is not displayed.

    Viele Grüße,
    GodMod


    Bitte sendet mir keine unaufgeforderten Support-PNs. | Please don't send me unwanted support-PMs.
    Du willst dich bei mir bedanken: | You want to thank me:

    amazon_wishlist.jpg paypal_logo.jpg

  • The issue with the settings not taking were revealed by chrome console: "An invalid form control with name='login_discord_appsecret' is not focusable." While trying to edit other pages, I have to go back and plug in the discord secret key in order for the 'save' button to work.

    I reinstalled everything a third time and did not do a database restore, the tool tips and icons now work. When I restore from a backup with all users and characters, they break again.

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!